Mindenki szeretne egy kiegyensúlyozott és teljes életet élni, amelyben a munka, a társas kapcsolatok és az önmegvalósítás kihívást és örömet jelentenek.

Azonban sokszor gödörbe jutunk az élet egyes területein, sokszor elbizonytalanodunk, nem találjuk a célt, nem találjuk az utunkat. Tudjuk, hogy lépni kellene, de… az a sok negatív hang a fejünkben…, a kétségek, illúziók ebben megakadályoznak bennünket.

Az életfeladatot csak kevesen látják tisztán születésüktől, gyermekkortól vagy tinikortól kezdve, ezért a legtöbben az útkeresés útját járják. Ahogyan én is. Az út más és más mindannyiunk számára. Az út mindig egy újabb arcát mutatja meg, a fátyol itt és ott fellebben, új ösvények tárulnak fel. Nem könnyű ezekre az örvényekre rálépni iránytű nélkül, és könnyű belegabalyodni az élet szövevényes erdejébe  útjelző táblák nélkül.

 Segítek neked utat és kapaszkodókat találni a modern élet szövevényes erdejében.

Miben tudok neked segíteni az útkeresésed közepette?

Ha nem találod az utadat, ezekre a kérdésekre tudunk közösen, a segítségeddel és megnyílásoddal válaszokat találni a találkozóink során:

 • Milyen személyiségtípus vagy?

 • Melyik elem és energiatípus vagy? Itt megnézzük, hogy milyen az energiamenedzsmented.

 • Mik a legfontosabb erőforrásaid? Hol és miben merülsz le, főként miért?
 • Milyen erősségeid és milyen gyengeségeid vannak? Milyen a saját ritmusod, amit szem előtt tarts az életedben? Mikor vagy hajlamos sodródni, mások elvárásai szerint diktált éltet élni? Melyek a legfontosabb megoldandó feladataid?

 • Milyen szakmát, hivatást válassz?

 • Milyen irányba tart az életed? Mire születtél? Mi az életcélod?

A közös munka úgy indul, hogy én előre elvégzek egy elemzést az általad megadott adatok alapján (születési dátumodra lesz szükség), amit átbeszélünk a találkozónk alkalmával

Személyiséged feltérképzése, kielemzése több irányzat segítségével történik (számmisztika, human design, asztrológia, archetipikus női minőségek). Ezeket fogjuk átbeszélni a találkozónk során, és keresünk válaszokat a fenti kérdésekre. Az lesz a közös célunk, hogy térképet és iránytűt kapj az utadhoz, hogy már ne céltalanul bolyongj az élet sűrű erdejében.

Milyen eszközökkel tudok segíteni neked útkeresésed közepette?

 • A life, business és művészeti coaching eszközeivel fel tudjuk térképezni akár elakadásaidat, akár vágyaidat, és a múltadat, jelenedet célirányosan vizsgálva összerakjuk, hogy mit kezdj az életeddel a jövődet illetően. Tehát célmeghatározás és tervezés a fókusz.
 • A természetgyógyászat általam tanult eszközeivel meg tudjuk nézni, hogy mely természetből vett elemek és milyen formában tudnak támogatni az utadon:
  • keresünk neked segítő növényeket a hátizsákodba.
  • megnézzük, hogy mely természeti elemek vannak benned túlsúlyban vagy hiányban (tűz, föld, víz, levegő)
  • (Illetve hamarosan érkeznek a segítő illatok személyre szabottan az utadhoz két megközelítésből: erősségeidet hangsúlyozó segítő illat, gyengeségeid ellensúlyozó segítő illat személyre szabottan)
 • Az elemeket (tűz, föld, víz, levegő) össze tudjuk vetni azzal, hogy mely női archetipikus minőségek aktívak éppen benned.

Hol tudsz időpontot foglalni?

Coaching időpontot ide kattintva tudsz foglalni. Az első alkalom 20 perces és ingyenes. Jelentkezz be, hogy felmérjük, egymást keressük-e. 

Mennyibe kerül?

 • Egy 60 perces alkalom 20.000 Ft

Ki vagyok én a szakmai utamon?

Coach, okleves Természetgyógyász és Fitoterapeuta, gyakorló Project Manager. A szakmai utamról bővebben itt olvashatsz.

Beszéljük át, hogyan tudok neked segíteni!

Ha úgy érzed, hogy most éppen te is az élet erdejében bolyongsz, nem tudod, melyik ösvényen haladj, akkor segítek neked utat és kapaszkodókat találni a modern élet szövevényes erdejében.

Ha úgy érzed, hogy szívesen átbeszélnéd velem a kérdéseket, amik foglalkoztatnak, erre az email címre tudsz írni: csilla@inczecsilla.hu

✨Várlak szeretettel! ✨