Jó helyen jársz, ha szeretnél hatással lenni a világra, szeretnél valami nagyot alkotni, de egyelőre még inkább így érzed magad:

 

mit kezdjek az eletemmel coaching program coachee

 

Nem vagy egyedül ezzel. Nekem is volt ilyen időszakom.

Csilla vagyok, Projekt Menedzser és Coach, aki segít az útkeresőknek.

De ki vagyok még?

Évekig csak agyaltam azon, hogy vajon #mitkezdjekazéletemmel. Belemásztam mindenféle ezo-spiri irányba is, mert azt vártam a tesztektől, nagy elméletektől, mószerektől, hogy megmondják, ki vagyok. Aztán örültem, amikor az egyik teszt azt mondta, hogy én ilyen meg olyan vagyok, máskor meg csalódtam, amikor az eredmények olyat mondtak rólam, ami nem tetszett.

Egy idő után úgy döntöttem, hogy ideje a kezembe venni az életemet, és végre nem másoktól, tesztektől, ilyen-olyan módszerektől várni, hogy megmondják, ki vagyok.

Keményen belevetettem magamat az életbe. Ilyen munka, olyan munka, vállalkozás, ilyen témák, olyan témák, ötletek, hobbik. Volt, ami bejött, volt ami nem jött be. Ért sok-sok kudarc is, mert jó sokat bénáztam olyan területeken, amikben nem voltam jó. Aztán szépen lassan azt vettem észre, hogy egyre jobban ismerem magamat. Egyre többet megtudok magamról. Nem a tesztekből, nem másoktól, hanem magamtól, ahogy jöttek a tapasztalatok.

Tudom ma már, hogy ki vagyok?

Nem. Mert megértettem, hogy önmagunk megismerése egy véget nem érő folyamat, mert folyton változunk. De vannak alapértékeink, amik maradnak, vannak olyan dolgok, amikben hiszünk, azok maradnak, van egy MAG, ami marad.

Az útkeresés coaching-gal segítek neked, hogy megismerd azt a MAGot, ami te MAGad vagy, az értékrended, a hitrendszered, az erősségeid  megismerésén keresztül.

utkereses coaching idezet1.1

Mi a célom a bloggal és a coaching-gal?

A blogomon sok területet érintek, de minden írásommal, minden posztommal az a célom, hogy megmutassam, nem vagy egyedül az útkeresésben. Tudom, hogy milyen frusztráló tud lenni sokszor, ha nem tudod, hogy miben vagy jó, vagy hogyan állíts fel fontossági sorrendet a sok-sok dolog között, amit szeretnél elérni, megvalósítani.

A blogom sokszor betekintést enged a saját útkeresésembe, hiszen sokáig tartott, míg sikerült összefoglalnom azt, hogy mi az én életcélom.

Pontosan ezért tanultam ki a coaching-ot, hogy segíthessek neked is ezen az úton, hogy te is megtaláld, hogy miért kelj fel minden egyes reggel:

Egy fénnyel, harmóniával, szeretettel és igazsággal teli világért kelek fel minden egyes reggel a szeretteim mellett – madárcsicsergésre, napsütésre, – hogy egy jobb világért cselekedjek, – amiben az erősek egymást erősítik, és felemelik a gyengéket, – hogy a nap végén azt mondhassam, hogy igen, ma is megtettem mindent egy jobb, fénnyel, harmóniával, szeretettel és igazsággal teli világért, ami a legjobb táptalaj ahhoz, hogy egyre többen keljenek fel egy fénnyel, harmóniával, szeretettel és igazsággal teli világban minden egyes reggel a szeretteik mellett madárcsicsergésre, napsütésre.

Arról, hogy hogyan született meg ez az életcélomat összefoglaló (meglehetősen hosszú 🙂 ) mondat, ebben a cikkemben olvashatsz: Nem tudom, hogy mi az életcélom»»»

 

Szeretnél te is tudatosabban, önmagadat jobban megismerve haladni az utadon?

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velem az útkereséseden, hogy tudatosan, önmagadat jobban megismerve haladj az utadon, ide vagy a képre kattintva olvashatsz többet arról, hogy hogyan működik nálam a coaching:

 

 

A következő helyeken találkozhatunk még:

Instagram:

Instagram, ahol sokszor írok az útkereséssel kapcsolatos érzéseimről és gondolataimról a #mitkezdjekazéletemmel #nyisskiegyajtót hashtagek alatt:instagram utkereses coaching

Facebook csoport – Útkeresés intuitívan:

Létrehoztam egy facebook csoportot, mert hiszek abban, hogy együtt könnyebb. Hiszen a világ folyton változik, változnak a körülmények, és így változik az életünk is. Így pedig mégis mi alapján és hogyan tűzzük ki magunknak a hosszú távú célt? De még csak nem is kell a célnak hosszú távúnak lennie, hanem általában nézve hogyan tűzzünk ki célt? Hogyan kezeljük azt, hogy minden folyton változik, és így a cél is?

Szeretném, ha ez a csoport segítség lenne az útkeresőknek, hogy beszéljünk arról, hogy semmi sincs kőbe vésve, és hogy a terv inkább a vágyott jövőnk lemodellezése, ami segít felidézni, hogy mit szeretnénk elérni. A terv semmiképpen sem azért van, hogy görcsösséget és frusztációt keltsen, sokkal inkább csak az irányt mutatja. Megvalósítás közben pedig változik az út, változnak a részletek, jönnek a tapasztalatok, jönnek a megérzések. Ettől lesz az egész intuitív. 

 

Ajándék 5 napos célkereső mini-tréning:

Segítek célt találni, majd azt megvalósítani! Azonban a céljainkhoz megtalálásához és megvalósításához rögös út vezet, és nem biztos, hogy mindig tudjuk merre keressünk, vagy, hogy mit tegyünk. Sokszor nehéz eldönteni, hogy mi a fontos, és még ha a fontossági sorrend megvan, még akkor is nehéz hatékonyan, fókuszáltan megvalósítani.

Aztán jön a frusztált, kétségbeesős érzés, hogy hogyan és merre tovább. Neked is ismerős ez az érzés? 🙂 Akkor ez a mini-tréning neked való:

 

Hiszek benned. 🙂 Remélem, hamarosan találkozunk!