Te is olyan vagy, mint ő?

A történet szereplője kitalált alak, mindennemű egyezés a valósággal csupán a véletlen műve.

Nem vagy egyedül, az én történetem is hasonló:

Húszas éveimben évekig csak agyaltam azon, hogy vajon #mitkezdjekazéletemmel. Belemásztam mindenféle ezo-spiri irányba is, mert azt vártam a tesztektől, nagy elméletektől, mószerektől, hogy megmondják, ki vagyok. Aztán örültem, amikor az egyik teszt azt mondta, hogy én ilyen és olyan vagyok, máskor meg csalódtam, amikor az eredmények olyat mondtak rólam, ami nem tetszett. Egy idő után úgy döntöttem, hogy ideje a kezembe venni az életemet, és végre nem másoktól, tesztektől, ilyen-olyan módszerektől várni, hogy megmondják, ki vagyok. Keményen belevetettem magamat az életbe. Ilyen munka, olyan munka, vállalkozás, ilyen témák, olyan témák, ötletetk, hobbik. Volt, ami bejött, volt ami nem jött be. Ért sok-sok kudarc is, mert jó sokat bénáztam olyan területeken, amikben nem voltam jó. Aztán szépen lassan azt vettem észre, hogy egyre jobban megismerem magamat. Egyre többet megtudok magamról. Nem (csak) a tesztekből, nem (csak) másoktól, hanem magamtól, ahogy jöttek a tapasztalatok.

A 9 éves projektmenedzsment tapasztalat, a már 5 éves kifejezetten tervezésre, célmegvalósításra fókuszáló coaching tapasztalat, a sok közös munka a lelkes (és néha kevésbé lelkes) célkeresőkkel a Facebook csoportban és a coaching üléseken segített abban, hogy összeálljon a fejemben a kép: hogyan tudnék segíteni neked abban, hogy önMAGodat megismerve, az eddig tudásodat, tapasztalatodat hasznosítva, tudatosabban haladj az utadon.

 

Régóta álmodtam arról, hogy összerakok egy programot, amiben téged is végigvezetlek azon az úton, ami nekem nagyon sokat segített abban, hogy szeressek reggelente felkelni, hogy lássam az értelmét a napjaimnak, a munkámnak, és lássam, hogy merre haladok. Végre eljött a pillanat, amikor…

…bejelentem, hogy megalkottam egy VIP útkeresés programot:

„Mit kezdjek az életemmel?”

 

Hmm, miért VIP program?

Mert ez a legelvetemültebbeknek szól, akik tényleg nagyon-nagyon akarnak dolgozni magukon, és nagyon akarnak cselekedni. 🙂 Akik pedig belevágnak ebbe a programba, maximális figyelmet kapnak tőlem napi szinten, márpedig a maximális napi szintű figyelmem olyan, amit leginkább a családomnak és a barátaimnak szánok. Hát ezért lesz ez a program VIP, mert ezekben a hetekben csak a tied vagyok, csak rád figyelek, olyan leszek, mint egy „idősebb lány tesó”, egy „nővér”.

Egyénileg foglalkozok veled, lesznek coaching ülések, rendszeres kapcsolattartás és támogatás, és lesz egy közös oldalunk is rengeteg feladattal és okossággal.

 

De mégis, kiknek szól a „Mit kezdjek az életemmel?” útkeresés program?

 • Azoknak, akik nem várják azt egy teszttől, hogy az majd megmondja, kik ők.
 • Azoknak, akik szeretnék jobban megismerni magukat, akik cselekedni szeretnének a folytonos agyalás helyett.
 • Azoknak, akik már értik, hogy tettek nélkül nincs eredmény sem.

 

Miért hoztam létre a „Mit kezdjek az életemmel” útkeresés programot?

Az elmúlt pár évben azt tapasztaltam, hogy hiába az a sok online anyag, online tréning, könyv, cikk, a leglátványosabb eredmény és változás akkor született, amikor elkezdtem valakivel személyesen foglalkozni szinte napi szinten, minden egyes apró lépését megbeszélve, kielemezve a coachee-nak. Amikor ott voltam minden pillanatban, fogtam a kezét, és már csak akkor engedtem el, amikor biztosak voltak a léptei. Arra jutottam, hogy az a legeredményesebb, ha egy bizonyos ideig együtt dolgozunk.

1:1 coaching ülés is lehet hatékony, ha például csak egy döntésben kell segítenem a coachee-nak. Ilyenkor átbeszéljük a lehetőségeket, és döntünk. Azonban egy olyan összetett kérdésnél, mint a #mitkezdjekazéltemmel, ami magában hordozza a lenti kérdéseket, már több hétre, több hetes intenzív közös munkára van szükség:

 • mennyire ismered magadat?
 • mennyire vagy tisztában az erősségeiddel?
 • mik érdekelnek?
 • miben hiszel?
 • mik a számodra fontos értékek?
 • van-e jövőképed?

Miről szól a „Mit kezdjek az életemmel” útkeresés coaching program?

A program célja, hogy megtaláljuk az IRÁNYT, amerre el tudsz indulni:

Az önismereten lesz a hangsúly, mert ez az alappillére annak, hogy a program végén megtaláljuk azt a célt, amin a későbbiekben dolgozhatsz. Ebben az időszakban megnézzük a félelmeidet, feltárjuk az erősségeidet, értékeidet, megnézzük, miben hiszel, mi a fontos számodra. Olyan coaching eszközöket is alkalmazni fogok, amik akkor is előhozzák belőled a válaszokat, ha hirtelen nem tudod, hogy mit felelj arra, hogy „mik az erősségeid, mi a fontos számodra az életben?”. Ennek az időszaknak a végére már tisztábban fogod MAGod látni, már érteni fogod, hogy ki vagy, honnan jöttél, és merre szeretnél haladni. Tehát meglesz az IRÁNY a program végére.

 

Hogyan néz ki a „Mit kezdjek az életemmel” útkeresés VIP program részletesebben?

 • A program időkerete 8 hét: DE! Van akinek több, van akinek kevesebb idő szükséges a feladatokhoz. Számomra az a fontos, hogy végigcsináld azokat, és meglegyen az eredménye.
 • A tanfolyam egy meghatározott tematikát követ. A soron következő témákhoz kapcsolódóan feladatokat kapsz, amiket egy zárt oldalon (Trello) érsz el.
 • Ezeket a feladatokat a tanfolyam felületén (Trello) átbeszéljük, kiértékeljük.
 • Szigorú leszek, és már most szólok: ha úgy látom, hogy nem foglalkozol a feladatokkal, akkor lezárhatom a közös munkát a veled való egyeztetés után. Hiszen miért is rabolnánk egymás idejét, vagy vennénk el mások elöl a lehetőséget.

Ugye már leírva is milyen soknak, milyen intenzívnek hangzik? Ezért írtam korábban, hogy ez csak a legelvetemültebbeknek szól, akik valóban változást szeretnének. 🙂

 

Milyen feladatokra kell gondolni?

Nagyon sokat fogsz írni. Olyan lesz, mint egy írásterápia. 🙂 Ha nem szeretsz írni, vagy nem vagy nyitott annak megkedvelésére, akkor neked inkább a Skype-os coaching ülések valók. Nagyon-nagyon sok kérdést fogsz kapni, és nem hagyom, hogy elintézd a válaszokat 1 mondatban. 🙂 Sokszor szenvedni fogsz, míg megszülöd a válaszokat, de ott leszek veled. Ha elakadsz, akkor jöhet az egyik coaching ülés a 2 közül, amit tartalmaz a program, amikor is egy, a helyzethez illő feladattal segítek továbblendülni. Ezek a feladatok lehetnek játékosabbak is akár (rajzolós, zenés például), és a céljuk a tudatalatti mozgósítása, mert ott is vannak ám válaszok.

Fontos:

Mindenhez te kellesz, nélküled nem tudunk változást elérni, tehát szükség van a teljes elköteleződésedre, akaratodra, hogy a közös munkából a lehető legtöbbet hozzuk ki.

 

Mikor kezdünk?

A program egyéni, ezért bármikor jelentkezhetsz, ha be tudod vállalni, hogy 8 héten keresztül együtt fogunk dolgozni, nagyon intenzíven.

A program 13 témakörből áll, azokat fogjuk átrágni. A program időkerete kb. 8 hét: azért csak körülbelül, mert van akinek több, van akinek kevesebb idő szükséges a feladatokhoz. Számomra az a fontos, hogy végigcsináld azokat, és meglegyen az eredménye. Így nem hagyjuk abba a közös munkát, ha a 8. héten még a 6. témakörnél tartunk. 1-2 hét csúszás belefér, mert az eredmény a lényeg.

 

 

Mennyibe kerül a „Mit kezdjek az életemmel” útkeresés program?

Ára: br. 80.000 Ft

Mit kapsz ezért az árért?

 • zárt oldal, ahol feladatokat találsz (Trello)
 • feladatok kielemzése, átbeszélése
 • Skype/Zoom coaching: 2 x 45 perces
 • segítség: folyamatos és rendszeres kapcsolattartás Trello-n
 • aktív figyelem, totális rád fókuszálás – az az idő, amit együtt töltünk, az csak a tied, csak rád figyelek, megszűnik a külvilág, az a te időd
 • motiválás, lelkesítés, biztatás, mert én is végigmentem az útkeresés kusza útján, és tudom, milyen frusztráló tud lenni

Ez alatt az időszak alatt én leszek a „nagy tesód”, a „nővérkéd”, aki segít a tisztánlátásban és iránymutatásban.  

 

Készen állsz, hogy elindulj az úton?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, ezzel jelentkezve a programra.

A jelentkezésed visszaigazolásában további információt kapsz tőlem.

 

Akik már dolgoztak velem, ezt mondják:

“Csillával tavaly tavasszal dolgoztunk együtt. Akkor nagyon el voltam veszve a rengeteg teendő és nyomás miatt, amit magamra pakoltam, ezért is fordultam hozzá. Nagyon tetszett Csilla nyugodt, kiegyensúlyozott hozzáállása, illetve szakmai felkészültsége. Segített leegyszerűsíteni a teendőim és tisztán látni azt, hogy mi is az igazán fontos. Úgy érzem, hogy kaptam egy jókora löketet, ami hozzásegített a későbbiekben is fejlődni és a szorongásaimtól sokkal jobban elkülönülni. Csilla továbbá nagyon motivál azzal is, ahogyan őszintén megosztja a saját tapasztalatait a blogján és nem csak beszél róla, hanem tényleg a mindennapjai része. Sok inspirációt gyűjtök a gondolataiból és a tippjei is nagyon hasznosak. Manapság rengeteg a coach és a sarlatán, de Csilla 100%-ban felkészült és megbízható szakember. Meleg szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy jó szakembert keresnek.” (Villő)

“Rengeteg tervvel a zsebemben kezdtem el a 2017-es évet, csatlakoztam is Csilla, Az én tökéletes évem -2017 nevű Facebook csoportjához. Feltűnt, hogy minden egyes hozzászólásra vagy kérdésre személyesen, kedvesen és hosszan válaszolt, látszott, hogy valóban érdekli az adott ember kérdése, problémája. Akkor írtam Csillának és kértem a segítségét coaching beszélgetések formájában, amikor elakadtam a saját terveim megvalósításában, sőt már annyi mindent igyekeztem megvalósítani, hogy azt sem tudtam, hogy mit is szeretnék igazán csinálni. Amellett, hogy a csoport is sokat segített, szerettem volna egy személyes, gyors és hatékony segítséget, hogy a káoszt a fejemben és a bosszantó ‘nem látom a fátol az erdőt’ érzést megszüntessem, és hogy rávezessen arra az útra, ahol a legsikeresebb és a legboldogabb lehetek. Azt nem mondom, hogy könnyűek voltak az ülések, nem arról szóltak, hogy elcseverésztünk a mindennapokról és az életemről, hanem célirányos, okosan felépített sokszor meghökkentő kérdéseken keresztül vágtunk csapást a kaotikus erdőben. A rendszeres házi feladatok miatt le kellett ülnöm -ott és akkor, nem majd valamikor- utána nézni olyan, a céljaim megvalósításához szükséges információknak, amelyeknek egyéb esetben -ha nem muszáj- akkor nem néztem volna utána, helyette a kanapén álmodoztam volna arról, hogy mit is kellene csinálnom. A szakmai felkészültség mellett mindenképpen meg szeretném említeni az emberi oldalt is, mert a coaching is egy olyan szakma, ahol ha nem működik a kémia a két fél között, ha hiányzik a szimpátia, akkor sokkal kevésbé lesz sikeres az együttműködés. (Megkockáztatom, hogy semmennyire.) Én nagyon jól megértettem magam Csillával, egyrészt mert hasonló korúak vagyok, nagyjából hasonló élethelyzetben, de emelett a nyugodtsága és a száz százalékban rám figyelése, a problémám megértése és a kedves, mosolygós természete miatt teljesen önmagam tudtam lenni, és nagyon örültem minden egyes alkalomnak. Öt alkalommal beszéltünk online, amely alatt megint megerősítettem magam abban, hogy mi az amit igazán szeretnék csinálni, az ehhez kapcsolódó kifogásaimat, nehézségeimet átbeszéltük, így már tudom, hogy merre haladok majd tovább, milyen lépések követik majd egymást a jövőben.  És mindezt összefoglalva: Csillát csak ajánlani tudom!” (Gabi)

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. “cookie”-kat vagy “sütiket” használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az “Elfogadom” feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás