Ott álltam az egyetem utolsó éveiben a sok érdeklődési területemmel, a lelkesedésemmel, a diplomámmal, 24 év tapasztalatával, és nem tudtam, hogy MIT KEZDJEK AZ ÉLETEMMEL.

De szépen lassan minden kialakult.

 

A HIVATALOS BEMUTATKOZÁS (vagyis ki vagyok én, egyes szám 3. személyben)

Incze Csilla Projekt Menedzserként egy Project Management Professional -PMP® certification büszke tulajdonosa, és Senior Projekt Managerként dolgozik egy multinacionális cégnél.

A DXN cégnél egy több száz fős olasz csapat vezetőjeként szponzorálja, segíti, támogatja a csapattársakat, és tart előadásokat tervezés témában.
Mivel nagyon szereti a nemzetközi környezetet, a különböző kultúrákat, ezért elsősorban nemzetközi piacokra fókuszált a DXN-nél, és felépített egy közel 1000 fős nemzetközi (főleg olasz) csapatot. (Olaszország egyébként is a szíve csücske.)

Coach-ként (Life, Business and Art coaching) végzett a Sikeratív Coaching iskolában. Certified Life Purpose Coach képesítést szerzett a Trasformation Academy-n, hogy ezzel a tudással és tapasztalattal is a korosztályát, az Y Generációt segítse.

incze csilla coach

Boldog kapcsolatban él évek óta Férjével egy kedves kisvárosban, Székesfehérváron. Szabadidejében sok időt tölt tanulással, olvasással, tervezéssel, listaírással. De szereti a finom ízeket és illatokat, ezért szívesen tölt időt a konyhában. Az utazás, az új kultúrák megismerése pedig nagy szenvedélye.

incze csilla coach

Szívesen inspirál saját történetein keresztül.

Ha szeretnél tőle tippeket, saját tapasztalatokat olvasni, akkor:

Az Életstílus blogját itt találod»»

A Facebook oldalát itt találod»»

Instagram profilját itt találod»»

Ha pedig egy inspiráló, motiváló, tervezéssel és célokkal foglalkozó közösségre vágysz, csatlakozz a zárt Facebook csoporthoz»»