Te is olyan vagy, mint ő?

A történet szereplője kitalált alak, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.

Nem vagy egyedül, az én történetem is hasonló:

Húszas éveimben évekig csak agyaltam azon, hogy vajon #mitkezdjekazéletemmel. Belemásztam mindenféle ezo-spiri irányba is, mert azt vártam a tesztektől, nagy elméletektől, mószerektől, hogy megmondják, ki vagyok. Aztán örültem, amikor az egyik teszt azt mondta, hogy én ilyen és olyan vagyok, máskor meg csalódtam, amikor az eredmények olyat mondtak rólam, ami nem tetszett.

Egy idő után úgy döntöttem, hogy ideje a kezembe venni az életemet, és végre nem másoktól, tesztektől, ilyen-olyan módszerektől várni, hogy megmondják, ki vagyok.

Keményen belevetettem magamat az életbe. Ilyen munka, olyan munka, vállalkozás, ilyen témák, olyan témák, ötletetk, hobbik. Volt, ami bejött, volt ami nem jött be. Ért sok-sok kudarc is, mert jó sokat bénáztam olyan területeken, amikben nem voltam jó. Aztán szépen lassan azt vettem észre, hogy egyre jobban megismerem magamat. Egyre többet megtudok magamról. Nem a tesztekből, nem másoktól, hanem magamtól, ahogy jöttek a tapasztalatok.

 

Ezennel bejelentem, hogy megalkottam egy VIP 8 hetes coaching programot útkeresés témában:

“Mit kezdjek az életemmel?”

 

Hmm, miért VIP program?

Mert ez a legelvetemültebbeknek szól, akik tényleg nagyon-nagyon akarnak dolgozni magukon és nagyon akarnak cselekedni. 🙂 Akik pedig belevágnak ebbe a programba, maximális figyelmet kapnak tőlem napi szinten, márpedig a maximális napi szintű figyelmem olyan, amit leginkább a családomnak és a barátaimnak szánok. Hát ezért lesz ez a program VIP, mert ebben a 8 hétben csak a tied vagyok, csak rád figyelek, olyan leszek, mint egy “idősebb lány tesó”, egy “nővér”.

A program indulásakor csak 30 főt tudok fogadni, úgyhogy már csak emiatt is VIP, mert nem egy tömeges, sok 100 fős dologról van szó. 🙂 Egyénileg foglalkozok veled, lesznek coaching ülések, rendszeres kapcsolattartás és támogatás a Facebook zárt csoportban, és lesz egy zárt oldal is rengeteg feladattal és hasznossággal.

 

De mégis, kiknek szól a “”Mit kezdjek az életemmel?” útkeresés coaching program?

 • Azoknak, akik a spiri-ezo módszerektől nem kaptak válaszokat.
 • Azoknak, akik nem várják azt egy teszttől, hogy az majd megmondja, kik ők.
 • Azoknak, akik szeretnék jobban megismerni magukat, akik cselekedni szeretnének a folytonos agyalás helyett.
 • Azoknak, akik már értik, hogy tettek nélkül nincs eredmény sem.
 • Azoknak, akiknek elegük lett a folytonos filozofálgatásból, hogy vajon mi a nekik való.

 

Miért hoztam létre a “Mit kezdjek az életemmel” coaching programot?

Az elmúlt pár évben azt tapasztaltam, hogy hiába az a sok online anyag, online tréning, könyv, cikk, a legnagyobb eredmény akkor születik, amikor elkezdtem valakivel személyesen foglalkozni szinte napi szinten, minden egyes apró lépését megbeszélve, kielemezve a coachee-nak. Amikor ott voltam minden pillanatban, fogtam a kezét, és már csak akkor engedtem el, amikor biztosak voltak a léptei. Az a legeredményesebb, ha egy bizonyos ideig együtt dolgozunk.

1-1 coaching ülés is lehet hatékony, ha például csak egy döntésben kell segítenem a coachee-nak, ilyenkor átbeszéljük a lehetőségeket, és döntünk.

Azonban egy olyan összetett kérdésnél, mint a #mitkezdjekazéltemmel, ami magában hordozza a lenti kérdéseket, már több hétre, több hetes intenzív közös munkára van szükség:

 • mennyire ismered magadat?
 • mennyire vagy tisztában az erősségeiddel?
 • mik érdekelnek?
 • miben hiszel?
 • mik a számodra fontos értékek?
 • van-e jövőképed?

 

Miről szól a “Mit kezdjek az életemmel” útkeresés coaching program?

mit kezdjek az eletemmel coaching program1

A program első részében a cél, hogy megtaláljuk az IRÁNYT (első 4 hét):

A program első részében az önismereten lesz a hangúly, mert ez az alappillére annak, hogy a program későbbi részében megtaláljuk azt a célt, amin dolgozhatsz. Ebben az időszakban megnézzük a félelmeidet, feltárjuk az erősségeidet, értékeidet, megnézzük, miben hiszel, mi a fontos számodra. Olyan coaching eszközöket is alkalmazni fogok, amik akkor is előhozzák belőled a válaszokat, ha hirtelen nem tudod, hogy mit felelj arra, hogy “mik az erősségeid, mi a fontos számodra az életben?”. Ennek az időszaknak a végén már tisztábban fogod magadat látni, már érteni fogod, hogy ki vagy, honnan jöttél, és merre szeretnél haladni. Tehát meglesz az IRÁNY, amivel tovább tudunk haladni a program második, már cselekvésorientáltabb részében.

 

mit kezdjek az eletemmel coaching program2A program második részében a cél, hogy az IRÁNYból CSELEKVÉS legyen (második 4 hét):

Nem elég látni magad előtt a képet, azt is tudni kell, hogy hogyan indulj el, mit csinálj, hogy közelebb kerülj ahhoz a képhez. Itt a tudatosságot, a következetességet fogjuk gyakorolni, és újra ránézünk a félelmeidre. Mert egy új IRÁNY mindig változással jár. A változás pedig félelmetes, és ezt nem szabad fél vállról venni, ezzel foglalkozni kell. Tehát itt nem csak megnézzük, hogy mik legyenek a következő lépések, hanem félkészülünk arra, hogy mi vár rád. Mert igenis lesznek nehéz pillanatok, kudarcok az úton, és ezt jobb az elején tudomásul venni. Ezt már most sem hallgatom el előled, mert számomra nagyon fontos, hogy ne egy rózsaszín és idealizált világot láttassak veled. A 8. hét végén eljutunk oda, hogy meglesz a haditerv és hozzá a fegyver is. 🙂 Vagyis lesz előtted egy terv, amivel dolgozhatsz, már magadat jobban ismerve, a nehézségekre felkészülve, erősebben, tudatosabban.

 

Hogyan néz ki “Mit kezdjek az életemmel” útkeresés coaching program részletesebben?

 • A program 8 hetes, vagyis 2 hónapos.
 • A program során 2x találkozunk (skype vagy személyes, ezt megbeszéljük), az 1. coaching ülés a program elején lesz, hogy segítsek pontosítani a célt, hogy mit szeretnél kivenni ebből a programból. A 2. coaching ülés a program zárásakor lesz, hogy segítsek összefoglalni a tanultakat, és meghatározzuk együtt a következő lépéseket.
 • A heti témához kapcsolódó feladatokat kapsz minden héten, amiket egy zárt oldalon érsz el hétről-hétre.
 • Ezeket a feladatokat a Facebook zárt csoportban átbeszéljük, kiértékeljük.
 • A Facebook zárt csoportban egy közösség része leszel, mert hiszek abban, hogy együtt könnyebb, és már egymástól is nagyon sokat tanulhatunk.

Ugye már leírva is milyen soknak, milyen intenzívnek hangzik? Ezért írtam korábban, hogy ez csak a legelvetemültebbeknek szól, akik valóban változást szeretnének. 🙂

Milyen feladatokra kell gondolni?

Lesznek kreatív feladatok, írással, rajzzal kapcsolatosak.

Lesznek olyan feladatok, amik a cselekvésről szólnak – Valami, amit a következő hétben megfigyelj vagy gyakorolj.

 

Fontos:

Mindenhez te kellesz, nélküled nem tudunk változást elérni, tehát szükség van a teljes elköteleződésedre, akaratodra, hogy a 8 hétből a lehető legtöbbet hozzuk ki.

 

Mennyibe kerül a “Mit kezdjek az életemmel” útkeresés coaching program?

Egyelőre itt gyűjtöm a visszajelzéseket, hogy te mennyit fizetnél a programért, közben zajlik a program anyagainak kidolgozása.

Mit kapsz ezért az árért?

 • 2 coaching ülés (1 alkalom 90 perc)
 • zárt oldal, ahol feladatokat találsz
 • segítség: folyamatos és rendszeres kapcsolattartás a zárt Facebook csoportban
 • feladatok kielemzése, átbeszélése
 • aktív figyelem, totális rád fókuszálás – az az idő, amit együtt töltünk, az csak a tied, csak rád figyelek, megszűnik a külvilág, az a te időd
 • motiválás, lelkesítés, biztatás, mert én is végigmentem az útkeresés kusza útján, és tudom, milyen frusztráló tud lenni

Ez alatt a 8 hét alatt én leszek a “nagy tesód”, a “nővérkéd”, aki segít a tisztánlátásban és iránymutatásban.

 

Készen állsz, hogy elindulj az úton?

Ezen a linken tudsz feliratkozni a várólistára, hogy elsőként értesülj a programmal kapcsolatos részletekről. Még zajlik az anyagok kidolgozása, és én napról-napra izgatottabb vagyok, hogy mikor áll össze minden, és mikor kezdődhet a közös munka. 🙂

Hamarosan találkozunk!

 

Akik már dolgoztak velem, ezt mondják:

“Csillával tavaly tavasszal dolgoztunk együtt. Akkor nagyon el voltam veszve a rengeteg teendő és nyomás miatt, amit magamra pakoltam, ezért is fordultam hozzá. Nagyon tetszett Csilla nyugodt, kiegyensúlyozott hozzáállása, illetve szakmai felkészültsége. Segített leegyszerűsíteni a teendőim és tisztán látni azt, hogy mi is az igazán fontos. Úgy érzem, hogy kaptam egy jókora löketet, ami hozzásegített a későbbiekben is fejlődni és a szorongásaimtól sokkal jobban elkülönülni. Csilla továbbá nagyon motivál azzal is, ahogyan őszintén megosztja a saját tapasztalatait a blogján és nem csak beszél róla, hanem tényleg a mindennapjai része. Sok inspirációt gyűjtök a gondolataiból és a tippjei is nagyon hasznosak. Manapság rengeteg a coach és a sarlatán, de Csilla 100%-ban felkészült és megbízható szakember. Meleg szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy jó szakembert keresnek.” (Villő)

 

“Rengeteg tervvel a zsebemben kezdtem el a 2017-es évet, csatlakoztam is Csilla, Az én tökéletes évem -2017 nevű Facebook csoportjához. Feltűnt, hogy minden egyes hozzászólásra vagy kérdésre személyesen, kedvesen és hosszan válaszolt, látszott, hogy valóban érdekli az adott ember kérdése, problémája. Akkor írtam Csillának és kértem a segítségét coaching beszélgetések formájában, amikor elakadtam a saját terveim megvalósításában, sőt már annyi mindent igyekeztem megvalósítani, hogy azt sem tudtam, hogy mit is szeretnék igazán csinálni. Amellett, hogy a csoport is sokat segített, szerettem volna egy személyes, gyors és hatékony segítséget, hogy a káoszt a fejemben és a bosszantó ‘nem látom a fátol az erdőt’ érzést megszüntessem, és hogy rávezessen arra az útra, ahol a legsikeresebb és a legboldogabb lehetek. Azt nem mondom, hogy könnyűek voltak az ülések, nem arról szóltak, hogy elcseverésztünk a mindennapokról és az életemről, hanem célirányos, okosan felépített sokszor meghökkentő kérdéseken keresztül vágtunk csapást a kaotikus erdőben. A rendszeres házi feladatok miatt le kellett ülnöm -ott és akkor, nem majd valamikor- utána nézni olyan, a céljaim megvalósításához szükséges információknak, amelyeknek egyéb esetben -ha nem muszáj- akkor nem néztem volna utána, helyette a kanapén álmodoztam volna arról, hogy mit is kellene csinálnom. A szakmai felkészültség mellett mindenképpen meg szeretném említeni az emberi oldalt is, mert a coaching is egy olyan szakma, ahol ha nem működik a kémia a két fél között, ha hiányzik a szimpátia, akkor sokkal kevésbé lesz sikeres az együttműködés. (Megkockáztatom, hogy semmennyire.) Én nagyon jól megértettem magam Csillával, egyrészt mert hasonló korúak vagyok, nagyjából hasonló élethelyzetben, de emelett a nyugodtsága és a száz százalékban rám figyelése, a problémám megértése és a kedves, mosolygós természete miatt teljesen önmagam tudtam lenni, és nagyon örültem minden egyes alkalomnak. Öt alkalommal beszéltünk online, amely alatt megint megerősítettem magam abban, hogy mi az amit igazán szeretnék csinálni, az ehhez kapcsolódó kifogásaimat, nehézségeimet átbeszéltük, így már tudom, hogy merre haladok majd tovább, milyen lépések követik majd egymást a jövőben.  És mindezt összefoglalva: Csillát csak ajánlani tudom!” (Gabi)

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. “cookie”-kat vagy “sütiket” használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az “Elfogadom” feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás