Közeleg az év vége, és én már december elején megelőlegezem az elmúlt fél év összefoglalóját a DXN-es világomról. Itt az első fél évemről már meséltem.

2015-DXN-collage-640x475

Ez a fél év is, mint ahogyan az egész év az egészség jegyében telt. Erről itt írtam többet.

Nem csak az első fél évben, de azóta is sokat foglalkoztam és sokat írtam nektek az egészségről. Ezeket a cikkeket itt és itt találjátok.

Július

Júliusban kicsit megpihentem. Év közben nem árt kicsit megállni, feltöltődni, hogy az év második felére is megmaradjon a lendület. Horvátországban kempingeztünk, lelassultunk. A készülődésről itt írok. A kempingezésről pedig itt mesélek.

Kizártuk a világot, a technológiát, a rohanást és a pörgést, és csak mi léteztünk, a tenger, a természet. Na és a gondolataink, amik ilyen helyzetekben letisztulnak. Az ilyen jellegű elvonulások segítik a tisztán látást.

horvatorszag camping-collage-640x348

Augusztus

Augusztusra beiktattam egy szuper programot az egyik kedvenc témámban: EGÉSZSÉG. Nagy rajongója, és támogatója vagyok a távol-keleti gyógyászatnak. Abban hiszek, hogy inkább előzzük meg, mint gyógyítsuk. Továbbá abban, hogy figyeljünk a testünkre, halljuk meg a testünk hangját. Most is olvasok egy könyvet a témában: Gyógyító táplálkozás – Paul Pitchfordtól, aki sokat emlegeti a ganoderma és a spirulina erősítő hatását. 

Jane Yau, -egy maláj hölgy, aki 14 éve foglalkozik a gyógygombák jótékony hatásával,- tartott egy egész napos előadássorozatot az egészségről. Nagy tisztelője vagyok, hiszen pontosan azt képviseli, ami olyan közel áll a szívemhez. Szeretne egy egészségesebb világot.

Ebben a cikkemben többet olvashattok róla. Ha még többet szeretnétek tudni, akkor szóljatok! 🙂

Jane Yau Ganoterapeutával

Jane Yau társaságát és lendületes, energikus egyéniségét tovább élvezhettük másnap, hiszen ő is ott volt a DXN Családi napon. Összeállítottuk ezt a videót párommal, amiben bemutatjuk, hogy milyen jó volt a hangulat:

Szeptember

Szeptember egy dologról szólt: UTAZÁS! 🙂

Szeptember elején volt szerencsénk eltölteni egy nagyszerű hétvégét egy DXN-es házaspárnál, Ausztriában. A szemerkélő esőn túl minden tökéletes volt: nagy beszélgetések, közös főzés, borozgatás, kirándulás. Azóta is kellemesen gondolunk vissza ezekre a napokra.

Szeptember végén pedig elérkezett az idő, hogy MALAJZIÁBA utazzunk.

Ez egy DXN-es jutalomút volt, amivel az egyik álmom valóra vált: ÁZSIA. Elmentem Ázsiába. A plátói szerelem valódivá vált, és még biztosan visszamegyünk! 🙂

Beleláttunk egy nyüzsgő világváros életébe: megnéztük Kuala Lumpurt.

petronas-ejjel2-malajzia-kuala lumpur

Részt vettünk a DXN legújabb irodájának a megnyitóján, és láttuk, milyenek a maláj szokások egy ilyen alkalomkor.

malajzia-kuala lumpur-oroszlanok
Szerencsét hozó oroszlánok

A beszámolóimat itt olvashatjátok.

Megnéztük a DXN farmot, és végre élőben láttuk a ganodermát és a spirulinát. Erről még nem írtam, mint ahogyan a Langkawin eltöltött pár napról sem. Pótolni fogom! 🙂

egeszseg_dxn-ganoderma-malajzia
Ganoderma társaságában

Október – November

Október elején tértünk vissza Malajziából, kellett egy kis idő, amíg feldolgoztuk az élményeket. 🙂 De a hétköznapok folytatódtak.

Megtartottam az első magyar DXN-es webkonferenciámat! 🙂  Kedvenc témáimról meséltem, és próbáltam átadni a saját életszemléletemet, és egy életérzést. Arról beszéltem, hogy bármit csinálunk, azt érzéssel tegyük. Éljük át a pillanatokat, és akkor sokkal könnyebb lesz az érzéseinket másoknak átadni. Ezen a blogon is erre törekszem.

dxn-webkonferencia-tervezes-eletstilus
Majd megindult a munka Ljiljanával, a horvát hölggyel. Korábban írtam már a horvát piaccal kapcsolatos terveimről. A horvát honlap elkészült, Ljiljana pedig Zágrábban van a hetekben, hogy érdeklődőkkel találkozzon.

dxn horvatorszag-dxn kava hrvatska

December

Az utolsó pár hónap a tanulásról szólt és szól ma is.
Fontos számomra a folyamatos fejlődés, és szeretném egyre inkább megismerni önmagamat. Sokan azt gondolják, hogy már tökéletesen ismerik magukat, de az énképünk és az önismeretünk folyamatosan fejlődik – ha hagyjuk 🙂

Így hát beiratkoztam egy COACHING tanfolyamra. Miért? A coaching olyan eszközöket ad, amivel nem csak másoknak tudunk segíteni az életvezetésben, de saját magunk is rengeteg eszközt kapunk önmagunk megismeréséhez, és céljaink eléréséhez, vagy az egyre nagyobb hatékonyság eléréséhez.

A tél tökéletes időszak arra, hogy tanuljunk, vagy elkezdjük megtervezni a jövő évet. Így hát ezek a napok ezzel telnek.

Ha jobban belegondolok, akkor nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy az egész évet olyan dolgoknak szentelhettem, amik számomra nagyon fontosak: egészség, utazás, tanulás, fejlődés, kultúrák, nyelvek.

Kívánom, hogy ti is találjátok meg, amiben örömötöket lelitek, ki tudtok benne teljesedni, és vigyázzatok az egészségetekre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.