Örülök, hogy érdeklődsz az Útkeresés VIP Program iránt.

 

A program első turnusa még tart, és a következő kezdési időpontot még nem találtam ki, de te leszel az első, aki megtudja. Addig is felsorolok pár linket, amikből jobban megismerheted azt, hogy ki vagyok vagy mit képviselek, mert elengedhetetlen tartom a közös munkához a “kémiát”, vagyis, hogy meglegyen a közös hullámhossz.

Itt olvashatsz bővebben rólam»»

Itt találod a blogomat»»

 

Mi a célom a bloggal és a coaching-gal?

A blogomon sok területet érintek, de minden írásommal, minden posztommal az a célom, hogy megmutassam, nem vagy egyedül az útkeresésben. Tudom, hogy milyen frusztráló tud lenni sokszor, ha nem tudod, hogy miben vagy jó, vagy hogyan állíts fel fontossági sorrendet a sok-sok dolog között, amit szeretnél elérni, megvalósítani.

A blogom sokszor betekintést enged a saját útkeresésembe, hiszen sokáig tartott, míg sikerült összefoglalnom azt, hogy mi az én életcélom.

Pontosan ezért tanultam ki a coaching-ot, hogy segíthessek neked is ezen az úton, hogy te is megtaláld, hogy miért kelj fel minden egyes reggel:

Egy fénnyel, harmóniával, szeretettel és igazsággal teli világért kelek fel minden egyes reggel a szeretteim mellett – madárcsicsergésre, napsütésre, – hogy egy jobb világért cselekedjek, – amiben az erősek egymást erősítik, és felemelik a gyengéket, – hogy a nap végén azt mondhassam, hogy igen, ma is megtettem mindent egy jobb, fénnyel, harmóniával, szeretettel és igazsággal teli világért, ami a legjobb táptalaj ahhoz, hogy egyre többen keljenek fel egy fénnyel, harmóniával, szeretettel és igazsággal teli világban minden egyes reggel a szeretteik mellett madárcsicsergésre, napsütésre.

Arról, hogy hogyan született meg ez az életcélomat összefoglaló (meglehetősen hosszú 🙂 ) mondat, ebben a cikkemben olvashatsz: Nem tudom, hogy mi az életcélom»»»

A következő helyeken találkozhatunk még:

Instagram:

Instagram, ahol sokszor írok az útkereséssel kapcsolatos érzéseimről és gondolataimról a #mitkezdjekazéletemmel #nyisskiegyajtót hashtagek alatt:instagram utkereses coaching

Facebook csoport – Útkeresés intuitívan:

Létrehoztam egy facebook csoportot, mert hiszek abban, hogy együtt könnyebb. Hiszen a világ folyton változik, változnak a körülmények, és így változik az életünk is. Így pedig mégis mi alapján és hogyan tűzzük ki magunknak a hosszú távú célt? De még csak nem is kell a célnak hosszú távúnak lennie, hanem általában nézve hogyan tűzzünk ki célt? Hogyan kezeljük azt, hogy minden folyton változik, és így a cél is?

Szeretném, ha ez a csoport segítség lenne az útkeresőknek, hogy beszéljünk arról, hogy semmi sincs kőbe vésve, és hogy a terv inkább a vágyott jövőnk lemodellezése, ami segít felidézni, hogy mit szeretnénk elérni. A terv semmiképpen sem azért van, hogy görcsösséget és frusztációt keltsen, sokkal inkább csak az irányt mutatja. Megvalósítás közben pedig változik az út, változnak a részletek, jönnek a tapasztalatok, jönnek a megérzések. Ettől lesz az egész intuitív. 

 

Ajándék 5 napos célkereső mini-tréning:

Segítek célt találni, majd azt megvalósítani! Azonban a céljainkhoz megtalálásához és megvalósításához rögös út vezet, és nem biztos, hogy mindig tudjuk merre keressünk, vagy, hogy mit tegyünk. Sokszor nehéz eldönteni, hogy mi a fontos, és még ha a fontossági sorrend megvan, még akkor is nehéz hatékonyan, fókuszáltan megvalósítani.

Aztán jön a frusztált, kétségbeesős érzés, hogy hogyan és merre tovább. Neked is ismerős ez az érzés? 🙂 Akkor ez a mini-tréning neked való:

 

Hiszek benned. 🙂 Remélem, hamarosan találkozunk!