Horvátország… Ki nem szereti a kéken ragyogó tenger látványát, a napsütéstől kifakult sziklákat, és a mediterrán hangulatú szűk utcácskákat? Szeretem azt az országot, szeretem a tengerüket, a hangulatot, az embereket. Innen (is) jött a gondolat, hogy akkor miért ne kössük ezt össze a DXN-nel?

Nagy sikerélmény számomra, hogy rengeteg olasz csapattársam van, akikkel óriási élmény a közös munka. Sokakkal már élőben is találkoztunk tavaly egy veronai rendezvényen, de erről majd máskor írok. (Későbbi kiegészítés: ezekben a cikkekben mesélek a sok-sok személyes találkozásról.)

A napokban elfogott egy érzés. Az az érzés, amit imádok, mert ez visz előre, ez ad energiát. Ugyanazt a lelkesedést éreztem és érzem most is, mint amikor az olasz piaccal elkezdtünk foglalkozni. Elkészítettük a honlapot, készültek a fordítások, a cikkek, a képek. Rengeteg munka volt vele, de megérte, hiszen a honlapomnak köszönhetek sok- sok olasz csapattársat.

Azonban a horvát piac is erősödik, és ott még nincs DXN központ. Így indult ez anno Olaszországgal kapcsolatban is. Amikor az olasz piaccal elkezdtem foglalkozni, még nem volt meg az olasz központ, ahonnan a termékeket az országon belül szállítják, és a rendeléseket koordinálják.

Úgy érzem, itt az ideje, hogy elindítsunk valami hasonlót a horvát piacon is, ahogy tettük ezt az olaszokkal 2 éve.

Van egy kedves és lelkes horvát csapattársam, Ljiljana, akivel megbeszéltük, hogy elkezdjük! Elindítjuk. Sok munka lesz vele, de remélhetőleg annál több sikerélményt hoz, épp úgy, mint annak az idején az olasz oldal. Már megrendelte Ljiljana a céges horvát oldalt, amit feltöltünk a napokban információkkal, cikkekkel, és dolgozunk egy, a dxnitaliano.eu-hoz hasonló oldalon.

A napokban lesz az első nagy beszélgetésünk Lilivel, alig várom! 🙂 Átbeszéljük a részleteket, és biztosan nagyon jó beszélgetés lesz! 🙂 Számomra mindig hatalmas élmény a csapattársaimmal beszélni. Amiben tudok, segítek nekik, és feltölt energiával az, hogy látom, hogy tanulnak, haladnak, motiváltak, és ilyenkor mindig egymást is inspiráljuk :).

Alig várom, hogy beinduljon a horvát rész, már csak azért is, mert Horvátország csodálatos és gyönyörű ország! Nagy- nagy öröm lenne számomra, ha lenne egy horvát csapatunk! 🙂

Azt hiszem, most horvát napok következnek, beleásom magam az Internetbe, utánajárok annak, hogy a horvátok mennyire kávéfogyasztó nemzet, leginkább hol fogyasztanak kávét az országon belül, és milyen kávét szeretnek. Majd csütörtökön Lili is biztosan sokat fog mesélni.

Későbbi kiegészítés: itt találtok további utazós és/vagy DXN-es cikkeket Horvátországról.

Ezek kifejezetten a horvátországi kempingezésről szólnak.

Kedvcsinálónak pedig egy kép Vir szigetéről:

vir-sziget-horvatorszag

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.