Szeretek összegzéseket csinálni. Nézzük, ez a fél év mivel telt a DXN-es világomban.

Január: Ruby-Gyémánt vezetői találkozó

Kezdődött az év elején tartott Ruby- Diamond Vezetői találkozóval Gárdonyban, amikor egy hétvége alatt számos előadáson és workshopon vettek részt a DXN vezetői. Mivel tavaly elértem a Ruby minősítést, már én is közéjük tartozom. 🙂

Az ilyen találkozókban azt szeretem, hogy rengeteg új ötletem születik, nem győzök jegyzetelni. Az egyik ilyen ötlet volt az orosz piacra fókuszálás a párom orosz nyelvtudását kihasználva. Ebben a témában konzultáltunk a Specht házaspárral (-nekik van a második legnagyobb csapatuk a magyar vezetők közül-), akik további ötletekkel és tanácsokkal láttak el bennünket. Ez egy új lendületet adott, hiszen az új célok, új tapasztalatokkal és új élményekkel társulnak.

ruby-diamond-hetvege-dxn-mlm-network marketing

Január – február – március:

A következő hetek az orosz piaccal kapcsolatos teendők összegyűjtésével, tervezéssel és fordításokkal teltek. Később jött a hír, hogy a moszkvai iroda bezárt, így egyelőre a termékellátás az országon belül nem megoldható, és ezzel mi is fókuszt váltottunk. Ez nem ritka az üzleti életben, folyamatosan figyelni kell a piacot, a piaci igényeket, és fontos, hogy rugalmasak maradjunk, és időben irányt váltsunk. Egyelőre az orosz piac háttérbe szorult a számunkra, de továbbra is nyitott szemmel járunk, mert semmi sem végleges.

Március – 6 éves a magyar DXN:

A DXN a 6. születésnapját ünnepelte, és ez alkalomból találkoztunk Gárdonyban:

6-eves-dxn-mlm-network marketing

Március – április:

Egyik nagy tervem az volt, hogy létrehozzak egy magyar blogot a DXN-nel kapcsolatos élményeimről, ahol helyet kapnak olyan témák is, amik fontosak és kedvesek számomra, mint az utazás, az idegen nyelvek és kultúrák, az egészség, a női önmegvalósítás, vagy a siker. Ezekben a hetekben sokat tanultam a honlapszerkesztéssel kapcsolatban, és ennek eredményeképp létrejött ez az oldal. 🙂

Az április nem csak a magyar blogom elkészítésével telt, hanem egy új úton is elindultunk Lilivel, a horvát csapattársammal.

Erről itt olvashattok bővebben.

Május:

Május végén volt az Üzletanyu konferencia, az ország legnagyobb vállalkozónői rendezvénye, Vida Ági szervezésében. A konferencián számos Anyuka osztotta meg velünk tapasztalatait és élményeit arról, hogy hogyan kezdte a vállalkozását. Volt szó fotózásról, főzésről, okostelefonokról, táncoktatásról, csak, hogy néhány témát megemlítsek. Az esemény tanulsága és üzenete, amit én magamnak elraktam az, hogy válassz egy témát, amit szeretsz, ami érdekel, amit szenvedéllyel csinálsz, és ha erre építed a vállalkozásodat, a siker nem marad el.

uzletanyu-konferencia-dxn-mlm-network marketing

 

Június:

Júniusban rész vettem egy DXN-es tréningen, ahol célokat határoztunk meg, és különböző feladatok segítségével próbáltuk meghatározni a saját víziónkat. A tréning vendégelőadója Nyíri Zoltán volt, akinek az előadására nagyon kíváncsi voltam, hiszen a személyiségtípusokról szóló Személyiségkalauz című könyvét még sok éve olvastam, és az egyik kedvenc könyvemmé vált ebben a témában. Így nagy élmény volt személyesen is találkozni vele.

trening-nyiri zoli-dxn-mlm-network marketing

Bizony, sűrű hónap voltak ezek, és így visszatekinte nagyon sok minden történt. Vajon a következő 6 hónap mit tartogat a számomra? 🙂

2 hozzászólás on Fél éves összegzés – Mik történtek a DXN-es világomban január óta?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.