Egy kis bevezető, mielőtt a változásról írok:

Minden hónapban kiértékelem az előző hónapot, és megtervezem a következőt.

Sőt, minden negyedév végén kiértékelem az előző 3 hónapot, és megtervezem a következőket.

Mert a világ folyamatosan változik. Amit ma kitalálok, nem biztos, hogy holnap is jó ötletnek tűnik, vagy, hogy holnap is működni fog.

Az első negyedév kiértékelésében arra jutottam, hogy a projekt menedzseri előléptetésem sokkal több időt és energiát kér, mint azt előre sejtettem. Ha óraszámra nem is mindig több, de complexebb a feladat, amitől sokkal jobban elfáradok.

Ez pedig hatással van a PM munka melletti területekre is: a blogom életére, a coaching-ra.

Megnéztem, hogy napi hány órát tudok most ezekre szánni. Arra jutottam, hogy 1-2 óra az, ami belefér.

Akkor mik lesznek a változások a blogon?

  • Csináltam mostanában pár videót, és szerettem volna egy vlog-ot. Ez most félreteszem, mert a videók megszerkesztésére túl sok óra kellene. Egyébként szerettem csinálni, és előfordulhat, hogy ha lesz időm, akkor csinálok videókat. Addig is az Insta story-ba kerülnek fel egyszerűbb videók.
  • A blogbejegyzések stílusa is változik. A célom továbbra is az inspiráció. De mindig tele van a fejem újabb és újabb témákkal, amikről írhatnék. Néha erről írok, néha arról, amihez éppen kedvem van. Ezért most változtatok, és ezentúl (legalábbis addig, amíg a terv kiértékelésénél arra nem jutok, hogy nem működik) sokkal személyesebb, rövid blogbejegyzéseket fogok írni. Arról, hogy hogyan próbálom azt a sok területet összeegyeztetni, amivel szeretek foglalkozni.
  • A fókusz eltolódik az Instagramra a Facebook oldalamról. Megszerettem az Instagramot, a story funkcióját, ahol betekintést kapunk egymás életébe, és ez nagyon inspiráló számomra.

 

Mi változik a coaching területen?

  • Továbbra is szánok időt a folyamatos fejlődésre, és tanulásra.
  • Továbbra is dolgozik az online tanfolyamomon, amit nagyon szeretnék idén elindítani. :O
  • Heti 1-2 coaching ülés fér most bele az időmbe.

Ok, eddig nincs is szó változásról. 🙂 Mert tényleg marad az irány, itt nem lesz változás. Csak arra fogok még jobban figyelni, hogy ne csábítsanak el a folyton megjelenő újdonságok, ne csábítsanak el az új ötletek, és fejezzem be, amit elkezdtem.

Így állunk most.

Legalábbis a következő nagy kiértékelős időszakig ez lesz az irány. Mert fontos a folyamatos elemzés, a megfigyelés, a kísérletezés, a tanulságok leszűrése.

2 hozzászólás on A világ folyamatosan változik. Ezért a blogom is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.